AVTOGRAFIKA (REKLAMNA preobleka vozil) - DR.PRINT


Ko se vaše podjetje vozi z vami ste vidni vedno in povsod.


Prepoznavnost vašega podjetja je bistvenega pomena za uspešno poslovanje v današnjem tržnem okolju. V podjetju DR.GLASS vam ponujamo kvalitetne, celovite in cenovno ugodne rešitve tako imenovanega avto(mobilnega) oglaševanja. Postanite vidni vedno in povsod, naj vaša službena vozila zaokrožijo celovito grafično podobo vašega podjetja. Ne zamudite priložnosti, da vozila preoblikujete v učinkovit oglasni prostor in tako postanejo najugodnejša potujoča reklama.


Z uporabo visokokakovostnih folij širokega barvnega spektra opremimo vaše vozilo z grafikami, podatki o podjetju,  logotipi, fotografijami, aktualnimi akcijami, slogani, možnosti so praktično neomejene. Omogočamo vam delne  polepitve vseh vrst vozil.


V Dr.Glass centru vam na podlagi vaših želja in potreb oblikujemo grafično podobo vozila. Vozilo vam polepimo z folijskimi izrezi ali s pomočjo digitalnega tiska avto grafiko natiskamo. Pred apliciranjem folije omogočimo računalniški prikaz končnega izgleda grafike nato pa skupaj s strokovno usposobljenim kadrom grafiko apliciramo na vozilo. Pri polepitvi vozil uporabljamo visokokakovostne folije namenjenim najbolj zahtevnim aplikacijam na vozila. Po želji lahko avto grafiko tudi dodatno zaščitimo-laminiramo in s tem še podaljšamo njeno življenjsko dobo.


Z oglasnim sporočilom vam ne polepimo samo karoserijskih delov temveč celotno vozilo saj za steklene površine uporabljamo posebno luknjičasto folijo (one way window vison), ki omogoča nemoten pogled navzven hkrati pa je z lepljenjem oglasnega sporočila na steklo onemogočen pogled v notranjost vozila.


Dodana vrednost poleg mobilnega oglaševanja ni zanemarljiva velik poudarek dajemo zaščitni funkciji saj z folijo poskrbimo za zaščito pred zunanjimi vplivi (z UV zaščito zaustavimo bledenje karoserije) in zaščito pred mehanskimi poškodbami (udarci kamenja, praske, antigrafitni učinek). Folija pa  ob morebitni odstranitvi ne poškoduje barve vozila.