AVTOGRAFIKA (BARVNA preobleka vozil) - DR.PRINT


V kolikor želite svež, drugačen atraktiven videz vozila se lahko odločite za popolno barvno preobleko vašega vozila. Celotno vozilo oz. le določene dele (streha, letvice, prednji pokrov) polepimo s posebno folijo, ki omogoča apliciranje na še tako neravne površine.


Vozila oblačimo praktično v celotno paleto klasičnih barv in atraktivnih vzorcev. Vozila oblačimo tudi v vse bolj želene folije različnih barvnih učinkov: mat folije, imitacije karbona, krom, zlata, srebrna, perla bela, imitacije brušenega aluminija... Uporabljamo visoko kvalitetne folije vseh barv za vse okuse.


Poleg izrednega vizualnega učinka je velik poudarek na zaščitni funkciji saj z folijo poskrbimo za zaščito pred zunanjimi vplivi (z UV zaščito zaustavimo bledenje karoserije) in zaščito pred mehanskimi poškodbami (udarci kamenja, praske, antigrafitni učinek). V kolikor se odločite za barvno preobleko z folijo v primerjavi z klasičnim barvanjem tudi privarčujete. Folija seveda ob morebitni odstranitvi ne poškoduje barve in laka vozila.